Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit ronthatok el? Teljes...

Mit ronthatok el? Teljes kiőrlésű lisztből csinálok mostanában házi kenyeret. (Nem kenyérsütővel)

Figyelt kérdés
Az első két alkalommal szépen megkelt, de azóta egyszer se sikerült, egy nehéz kis valami lesz belőle. Nem vagyok egy profi szakács, de azért meg tudok csinálni sok mindent, ehhez meg alig kell valami hozzávaló, még se sikerül.
2010. aug. 24. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

fúú, nekem a tk liszttel csomó rossz tapasztalatom van:S

ugyan én nem kenyeret sütök, hanem pizzát, de az se kell meg...nem tudom kinyújtani, és nagyon rossz lesz az íze megsütve. talán azért, mert nem sül át egyenletesen, és olyan "szalonnás" az állaga.


amúgy van egy tippem, miért csak az első kettő kenyered sikerült. gondolom nemrég vásárolt liszttel csináltad (ez a nemrég 1-7 napot jelent) ugyanis, ha sokáig tartogatod a lisztet(amit nem hittem el, míg meg nem tapasztaltam) akkor nem csak, hogy megváltozik kissé az állaga, hanem bekukacosodik.

én két hét után bontottam föl, és televolt kukaccal, meg valami kis tetvekkel. fúú, nagyon mérges lettem, azóta sem veszek ilyet:S:S:S

szóval röviden a tanácsom, hogy egyszerre 1 kilónál ne vegyél többet, és pár napon belül használd fel!

remélem tudtam segíteni:)

2010. aug. 24. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát a lisztet egyszerre vettem,ugyanis a városban nem lehet kapni, így a következőben vettem egy kartonnal.... Hát erre tippeltem volna utoljára.... Fúj...:S Kukacok...:S
2010. aug. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!