Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan finomabb a paradicsomos...

Hogyan finomabb a paradicsomos húsgombóc? Rántással vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Évek óta nem ettem, és sosem csináltam. Néztem több receptet, valamelyik ír rántást, valamelyik nem.

Szerintetek hogyan finomabb/sűrűbb?


2021. máj. 31. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Pici rántás h selymesebb legyen a szósz... de ne erződjek ki belőle a liszt.
2021. máj. 31. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Rántással,egyértelműen.
2021. máj. 31. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Én is rántással szeretem a paradicsommártást készíteni. Meg elég sokat is szoktam, szóval nálunk a sok-sok paradicsommártás mellé vagy egy kis húsféle, mintha főzelék+feltét lenne.
2021. máj. 31. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha a hagyományos húsgombócot csinálom, akkor csakis rántással.


De ha polpettit készítek (spagettihez mini húsgombócok olasz paradicsommártással), akkor viszont soha nem rántom.

2021. máj. 31. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!😊
2021. máj. 31. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Egy vékony rántással finomabb.
2021. máj. 31. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Rántással,nekem is.
2021. jún. 1. 06:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! ☺️
2021. jún. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!