Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott fokhagymás csirke...

Rántott fokhagymás csirke májat csinálok. Ha nem rántom ki egyből panírozás után szét ázik rajt a panír? Mennyi idő alatt sül át?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Na, szet azott?
2021. júl. 1. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Kisütöttem
2021. júl. 1. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor ezt most nem tudjuk meg 😔!
2021. júl. 1. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs, csak most láttam meg a kérdést.

Sokszor panirozom elöre a májat is, nem ázik szét rajta a panír, hanem inkább valamennyire megszárad. Viszont én kicsit bövebben prézlizem ilyen esetben.

Az is elöfordult már, hogy a bepanírozott májnál megvártam, amíg kicsit megszikkad a panír, utána egyenként fóliázva lefagyasztottam. Felhasználáskor a fagyos májat sütöm, elöször pár percig erös lángon, hogy a panír kicsit megsüljön, utána közeles fokozaton, hogy átsüljön. Tökéletesen müködik.

2021. júl. 1. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző írja. Amúgy sem árt, ha kissé szikkad, mert ha egyből panírozás után dobod be az olajba, akkor bizony szétesik. Én is szoktam panírozás után fagyasztani, bár nem májat. De még sosem volt probléma.
2021. júl. 2. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!