Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a madártej habgalu...

Hogyan kell a madártej habgaluskát úgy készíteni, mint a Mandula cukrászdákban (Debrecen,Miskolc)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A Mandula cukrászdákban a galuskák kicsit tömörebbek, sűrűbbek, nem olyan hab állagúak mint az eredeti receptben. Van valakinek ötlete,hogy hogyan készítik? Előre is köszi!

2021. júl. 19. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rakj pici sót a fehérjéhez ,majd mikor habos rakj hozza porcukrot és keverd jó keményre ,akkor jó igazán ha már fényes és ha megfordítod nem esik ki a tálból. Akkor jó kemény lesz.
2021. júl. 19. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikróban is szokták csinálni - de én még nem próbáltam.


[link]

2021. júl. 19. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Liszt
2021. júl. 19. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak mikróban csinálom. Tudom, ez nem válasz a kérdésedre, de ki kell próbálnod!

Porcukorral keményre vered a habot, egy tányérra szaggatsz 5 kanálnyit, pontosan 1 perc mikróban.

Annyira tökéletes, hogy az elmondhatatlan. Másnap is ugyanolyan.

2021. júl. 20. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!