Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mascarpones krem muffinra?...

Mascarpones krem muffinra? hol ronthattam el?

Figyelt kérdés
sziasztok, 2 napja csinalni akartam cupcaket, es kovettem egy mascarpones krem receptet a tetejere. de akarmit csinaltam vele, teljesen folyos maradt , nem lett belole krem. volt benne habtejszin is, de meg igy sem. olyan volt mint a viz :/ hol ronthattam el?
2021. aug. 11. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Hol a recept? Anélkül nem lehet megmondani, mi nem stimmel
2021. aug. 11. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben a mascarpone es habtejszin kombo kb beton szilárdságú stabil krém....
2021. aug. 12. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Linkeld a receptet.

Elöljáróban ezek lehetnek a hibák:

1. a még meleg muffinra került a krém, így elolvadt

2. tejszín:

2.1. nem habtejszín, ami zsírtartalma legalább 30%

2.2. nem volt alaposan behűtve felverés előtt

2.3. túlverték

3. kevés mascarpone került a tejszínhab verése KÖZBEN

4. belenyalakodtak a tálba a krém készülése közben, a kanálon maradt nyál is tönkreteheti a krémet (igaz ez a pudingra is)

2021. aug. 12. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!