Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pacalt minek kell olyan...

A pacalt minek kell olyan sokáig főzni? Nem lehet megoldani valahogy, hogy csak kisütni kelljen?

Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem csináltam pacalt. Szerintem azért kell sokáig főzni, mert különben rágós marad. A kukta jó megoldás lehet, abban sokkal hamarabb elkészül.
2021. okt. 3. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
94%

Pontosabban abálni kell, igen, bizony 4-5 órán át, és pontosan azért, hogy finom, omlós, és puha legyen.

Miután megabálódott (gyöngyöző víz, épp forráspont alatt, olyan 90 fokon), aztán vágjuk csíkokra, és "pörköljük meg" a pörkölthöz.

Létezik ilyen előfőzött izé, de én személy szerint nem szeretem.

Inkább alágyújtok hajnal 4-kor (ha szabadnapos vagyok, akkor is felébredek már magamtól), hadd gyöngyözzön szép csendben, aztán megint megébredek 8-9 körül, megnézem, és ha jó, kiveszem, csíkozom, elkészítem, így délben van ebéd. :)

2021. okt. 3. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!