Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkemellnek és szárnyaknak...

A csirkemellnek és szárnyaknak lesz valami baja, ha másfél napig úszkálnak tejes-fokhagymás-olajos pácban?

Figyelt kérdés

Vagy ez még használ is neki? Szombat reggel 9-kor kezdenénk el sütni a párommal, most azon tanakodom hogy bepácoljam-e. Vagy fedjem le, és holnap tegyem bele?

Légyszi segítsetek. Nem lesz nagyon mállós ha most rakom bele? Köszi


2010. szept. 2. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
nem, csak rakd be a hűtőbe, mert különben megromlik.
2010. szept. 2. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Persze beteszem.
2010. szept. 2. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egy-két napig pácolod a hütőben még finomabb lesz. Én már próbáltam, csak harmadik napon jutottam hozzá a sütéshez, nem lett semmi baja. Azért mivel tejben pácolod ennél tovább ne hagyd.
2010. szept. 2. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Pácold.

minnél tovább pácolódik,annál jobb.


Simán hamarabb megromlana.

2010. szept. 2. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!! Nagyon finomra sikerült
2010. szept. 5. 11:57

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!