Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha kicsit büdös egy pár napja...

Ha kicsit büdös egy pár napja a hűtőben tárolt csirkemell, azt meg lehet még sütni?

Figyelt kérdés
Nem az az irtóan rohadt büdös, de nem kellemes. 4 napja van a hűtőben kb. Lenne valami bajunk tőle?
2021. nov. 12. 11:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Ha van hozzá gusztusod, edd meg.


Én már akkor se bírnám lenyelni, ha kicsit "fehérje" szaga van.

2021. nov. 12. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
4 nap az más sok neki, fagyasztóba kellett volna tenni. Ne süsd meg szerintem. Amúgy enyhe ételmérgezés lehetne belőle.
2021. nov. 12. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
9%

Ha végig hűtőben volt és frissen vetted akkor megsütheted.

A hő megöli a baktériumokat.

A nagyobb baj azzal van hogy a baktériumok mennyi toxint termeltek abban a pár napban ami nem tűnik el sütéskor. Viszont az hogy büdös vagy más állaga van a húsnak az nem azt jelenti hogy fogyaszthatatlan.

Mert,

- romlott ételnek is lehet jó szaga

- nem romlott ételnek is lehet büdös szaga


viszont az íén is meglehet érezni a büdösséget. Szóval használj erőteljesebb fűszert. Gyros, vagy indiai

2021. nov. 12. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Megsütni meg lehet, miért ne lehetne? Csak megenni nem tanácsos utána, ha nem szeretnél egy jó kis szalmonellózist pl.
2021. nov. 12. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim válasza:
87%
Ennyire éhenkorász vagy? Hát dobd ki amúgy is miért nem a fagyasztóba volt
2021. nov. 12. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó étvágyat hozzá! Csapjál mellé még 5 nappal ezelőtt megsütött sültkrumplit 😀
2021. nov. 12. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim válasza:
82%
sokan esznek dögkútból is, nincs abban semmi!
2021. nov. 12. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem sütném meg 4-5-6 sima hűtőben tárolás után. Kicsit unalmas már ez a "büdös a hús, lesz tőle valami bajom" kérdés az utóbbi egy-két napban.
2021. nov. 12. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem vészes vagy látszólag nincs baja én megszoktam sütni.

Jó forró olajban hogy nmegpusztuljanak a bacik.

Azért a sima főzést vagy párolást már nem vállalnék be.

2021. nov. 12. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

9: honnan veszed, hogy pont a bacilusok miatt leszel tőle beteg...???


Ahogy már előbb is írták, a különböző toxinok, plusz a bomló fehérje és még egy rakás dolog előfordulhat benne...


párszáz ft-ért tuti nem kockáztatnám az egészségem!

2021. nov. 12. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!