Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkemell felülete sötétebb...

A csirkemell felülete sötétebb (sárgás) színű lett a hűtőben, fogyasztható még?

Figyelt kérdés
A felület száraz, sötétebb sárgás színű, egyáltalán nem nyálkás, nem büdös. Hűtőben volt tárolva, nagyjából 15 dkg-nyi maradt egy SPAR-os tálcás csirkemellből. Nem akarom hogy kárba vesszen és most vagy megsütöm külön, vagy vegyesen az új adaggal (vettem megint egy kilót).

2017. febr. 15. 13:00
 1/5 anonim válasza:
Fogyasztható!
2017. febr. 15. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kiszáradt, ha takaratlanul volt a hűtőben.
2017. febr. 15. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is tipikus kiszáradásos tünet. Ha romlott lenne akkor éreznéd a szagán.
2017. febr. 15. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen lett egyik nap,nem takartam le rendesen.

Semmi baja.

2017. febr. 15. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megsütöttem, este meg is eszem. :-)
2017. febr. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!