Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel lehetne feltúrbózni?

Mivel lehetne feltúrbózni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Elrontottam a jól bevált paradicsomos húsgombócomat, mivel a boltben nem volt olyan sűrített paradicsom amit szoktam használni ezért másikat próbáltam ki. A hús jó, de a paradicsom elég erős, kicsit savanykásna érzem, így utólag lehetne valahogy javítani rajta egy újra felmelegítés alatt? Egy hadseregre főztem, sajnálnám kidobni emiatt a baki miatt. Köszönöm.



2021. dec. 14. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomos kajákba szoktak cukrot tenni, próbáld ki. De ne az egésszel!
2021. dec. 14. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Cukor..?
2021. dec. 14. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kevés cukorral tudod ellensúlyozni a savakat
2021. dec. 14. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van cukrot plusz pici sót.

Ha még mindig savanyú vizet is

2021. dec. 14. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
És ha a víz miatt kicsit híg lesz, akkor még egy kis rántással....
2021. dec. 14. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Én is egy kis cukrot meg bazsalikomot tennék bele.
2021. dec. 14. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!