Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetne feltúrbózni,...

Hogyan lehetne feltúrbózni, pikánsabbá tenni a baconbe tekert aszalt szilvát?

Figyelt kérdés
eddig simán beletekertem a szilvát a baconba, be a sütőbe, és megsütöttem. De így kicsit unalmas már, és nem is olyan kiadós...ráadásul eléggé drága.
2012. máj. 19. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
tegyél közé egy réteg csirkemellet
2012. máj. 19. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is amit az elsö írt.

Ez amit leírsz csak egy köret.

Süss mellé húst, és fözz mellé krumplit, estleg készíts egy szószt plusszban.

Ez nem föétel vagy ilyesmi, csak egyszerüen köret.

2012. máj. 19. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
csirkemájat is tekerhetsz baconba, mellé finom kruplipüré és az aszaltszilva a köret.
2012. máj. 20. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Gombás töltelékkel töltött aszaltszilvás pulykamell/csirke, baconva tekerve, pirosra sütve.
2012. máj. 20. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!