Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nedvesedik be a frissen...

Miért nedvesedik be a frissen sütött zsömlém?

Figyelt kérdés

2022. jan. 21. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Hogyan sütöd, hová teszed, hol tárolod, hogy nedves lesz...????
2022. jan. 21. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]


Ezt a receptet követtem. Legelőször nem volt nedves, most másodszor sütöttem és nedves lett valamiért..

Valószínű az lehetett a gond, hogy mikor lekapcsoltam a sütőt, nem vettem ki egyből a zsömléket, hanem bennhagytam hogy még egy kicsit pirosodjanak.

2022. jan. 21. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Ki kell venni ha kesz es racson hagyni kihulni es ugy eltenni.
2022. jan. 21. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Hát sajnos ehhez nem tudok hozzászólni, fogalmam sincs, miből van az a speciális liszt....
2022. jan. 21. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 Miss Endzsi ***** válasza:
84%
Abszorpció, mint, amikor kint hagyod a piskótasütit és beszottyad a teteje. Ha tudod, azt hogyan előzd meg, akkor ennél is hatásos. Esetleg jól légmentesen becsomagolni, hogy ne érintkezzen a vizes levegővel.
2022. jan. 21. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!