Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » FONTOS! Olyan süti recept...

FONTOS! Olyan süti recept amihez alapvető dolgok kellenek, hamar elkészül, és nem kell várni míg 'összeér'?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
meggyes kevert: meggy, piskóta tészta - erre rászórod a meggyet, megsütöd,még melegen megeszed.
2010. szept. 9. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy fél literes bögrében összekeversz 1 tojást, 4 ek. cukrot, 4 ek. lisztet, 2 ek. kakaót, 3 ek. tejet és 3 ek. olajat. (Ízlés szerint tehetsz még bele kókuszt, darált csokoládét...) Aztán berakod 3 percre a mikróba. Jó étvágyat!
2010. szept. 9. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Fogsz babapiskótát és pudingot, meg valami gyümölcs is mehet bele. Ezeket ízlés szerint összerakod egy nagyobb edénybe, és kész. :)


Vagy palacsintatorta. A palacsintákat egymás tetejére pakolod, és közéjük lekvárral kevert túrót kensz, végül ha gondolod leöntheted az egészet tejkaramellel (porcukorból és tejből pár perc alatt kész).

2010. szept. 9. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Életmentők vagytok köszönöm !!
2010. szept. 9. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát azért a palacsinta kikeverése, megsütése nem 5 perc:)
2010. szept. 9. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

Hozzávalók: 15 dkg liszt

2 ek. cukrozatlan kakópor

1/2 tk. szódabikarbóna

1/4 tesáskanál őrölt fahéj

10 dkg csoki

10 dkg puha vaj

15 dkg cukor

1 tojás

lazításhoz tej (kb 1 dl)

Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a cukrot, lisztet, kakaóport, szódabikarbónát, fahéjat, és az apró kockákra vágott csokit. Egy másik tálban az olvasztott vajat és a tojást keverjük el, ehhez hozzáadjuk az előző tál tartalmát, és összedolgozzuk. Nem szabad folyékonynak lennie, mert a sütőben szétfolyik. A tejet úgy adjuk hozzá, hogy a massza elég kemény maradjon. Aztán sütőpapírral kibélelt sütőlapra tesszük az evőkanálnyi adagokat. Majd a hő hatására szép kör alakú formája lesz. 200°C-on sütjük kb 15 percig, majd hagyjuk kihülni, mert először még lágy, de aztán ha kihül, szinte keksz szerű lesz.

2010. szept. 9. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!