Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a legalkalmasabb és...

Melyik a legalkalmasabb és legfinomabb sajt kirántani?

Figyelt kérdés
Lehetőség szerint lehessen könnyen hozzájutni. (Spar, Lidl)

2022. márc. 11. 18:13
 1/7 A kérdező kommentje:

+ egy kérdés : kétszer kell panírozni?


liszt+tojás+prézli+tojás+prézli újra?

2022. márc. 11. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
A feta-sajt és igen kétszer kell panirozni.
2022. márc. 11. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez eléggé ízlés kérdése...


Mi szeretjük pl. a rántott camembert sajtot. Szerintem ezt elég sok helyen lehet kapni. De van, akinek ez túl intenzív ízű.


Igen, általában duplán szokták panírozni.

2022. márc. 11. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legáltalánosabb a trappista, edami, camembert sajt rántva. Célszerű 2x panírozni. Én majonézzel szeretem.
2022. márc. 11. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a trappista és az edami.

Igen, liszt, tojás, prézli, tojás, prézli.

Sütni 150 fokos olajban szoktam. Soha nem folyik ki.

2022. márc. 12. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A Trappista és a Camembert sajt.
2022. márc. 17. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Én brie-t és kamit szoktam, illetve mostanában fogom kipróbálni az edámit. Csak erőteljesebben forgatom, a tojás átveszi a lisztet, nem kell kétszer paníroznom.
2023. jan. 18. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!