Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért érzem büdösnek a csirke...

Miért érzem büdösnek a csirke combot miközben sül?

Figyelt kérdés

Nem romlott, nyersen nem érzek szagot, befűszerezem, és elkezdem tepsiben sütni fólia alatt, és kb elmegy az átvágyam is.


Mire kész addigra megint jó az illata, de hányni tudnék sütés közben.


Más is érez így? Lassan ezért nem sütök csirkecombot, szárnyat, egészcsirkét.


Érdekes ha más süti, sose érzem büdösnek. Ti mivel fűszereztek? Van valami ötletetek?


2022. ápr. 3. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Én is jártam már így, de az bolti volt, már be volt fűszerezve. Ahogy elkezdtem enni a csont környékén volt rohadt szagú. Valahogy onnan, belülről indul romlásnak. Biztosan nem megfelelő hőfokon volt tárolva.
2022. ápr. 3. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg készítsd sütőzacskóban, hátha abban nem lenne olyan szaga.
2022. ápr. 3. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagy terhes?

Bocsi, de nekem hihetelen, hogy te sütés közben érzel félig nyers "büdös" csirkeszagot?

A hús akkor kezd el csak illatozni, ha már átfővés közelében van. Onnan tudod, hogy már érnek az ízek, illatok, "sült" hús szagot érzel.


Az, hogy te sütés közben egy tök más szagot érzel, valszeg a te orrod hibája, mert amúgy nincs ilyen szag.


Ha mindig ezt érzed, talán nem voltál covidos? Terhesség? Új gyógyszer?


Az is lehet persze simán, hogy megundorodtál a csirke hústól. Tudom, hihetetlen, de valaki így lesz vega, egyik napról másikra kellemetlen lesz neki a hús szaga, esetleg íze, állaga.


Egyébként ha eddig nem sütőzacskóban csináltad, próbáld meg úgy. De ha nem megy, hagyjad. A végén valszeg már öklendezni fogsz a szagától ha ez így marad.

2022. ápr. 3. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

Megpróbálom sütőzacskóban. Terhes nem vagyok az fix, a betegségekre meg azért nem gondoltam mert már egy ideje ilyennek érzem.


Milyen fűszert használtok?

2022. ápr. 3. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sült csirke port, vagy delikátot és borsot. Nem ezeken fog múlni milyennek érzed. Hanem az orrodon.
2022. ápr. 3. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy én is büdösnek érzem, én csak tápos szagnak hívom, ez sajnos a nagyüzemi nevelés hatása szerintem. Másnap már ehetetlen is számomra.
2022. ápr. 3. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
100%
Covidos nem voltál? Én már egy pár hónapja, olyan büdösnek érzem a húst ha sul hogy hányingerem van..Viszont miután kész, utána már nem érzem büdösnek. A csirke a kedvenc kajám, szóval megszívtam, hogy pont ezt érzem büdösnek🤣. Bár ez még egy pár dologgal így van sajnos
2022. ápr. 4. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!