Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Panirozáshoz előbb a húst...

Panirozáshoz előbb a húst tojásba vagy lisztbe kell tenni?

Figyelt kérdés
Mindig elfelejtem. Liszt, tojás és zsemlemorzsa a helyes? Vagy tojás, liszt és zsemlemorzsa?
2022. máj. 10. 08:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Liszt, tojás és zsemlemorzsa.
2022. máj. 10. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

A húsra ami nyálkás, nedves, jól rátapad a liszt, majd beteszed a tojásba, ami a lisztre ragad, majd a zsemlemorzsa.


Ha a tojással kezded, fel is tűnik majd hogy, nem jó, mert nem tapad rá rendesen, meg abba a lisztes tálba amibe a tojásos húst tennéd, hamar olyan trutymó lesz, hogy rájössz, hogy ez nem így van.

2022. máj. 10. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Liszt, amennyit felvesz, nem kell rányomkodni. Utána tojás, rászúrod villára és lecsepegteted. Végül morzsa és mehet az olajba, bár én tepsiben sütöm a rántott húst is, épp csak beleforgatom olajba a tepsiben.
2022. máj. 10. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Igen: hús -> liszt -> tojás -> morzsa.

Ha ki akarsz hagyni egy lépést, akkor keverd össze csomómentesen a lisztet a tojással (közel pudingos állagúra), és akkor elég előbb abba megforgatni, utána a morzsába, és kész.

2022. máj. 10. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nedves(hús) -> száraz(liszt) -> nedves(tojás) -> száraz(zsemlemorzsa).
2022. máj. 10. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

Legyél kísérletező, próbáld ki a morzsa>liszt>tojás sorrendet is.

Az emberiséget a kíváncsiság vitte előre a tudomány útján.

2022. máj. 10. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Előbb a lisztbe, csak előtte sózd meg...
2022. máj. 10. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Só, liszt, tojás, prézli. És jó lesz.
2022. máj. 10. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#6: való igaz, de a kémia, attól még kémia marad :D Komolyabb séfeknek nem kell ilyenekkel kísérletezgetniük, mert előre fel tudják mérni, hogy a morzsa rátapad a nedves húsra, elázik, a liszt csak részben tapad meg rajta, és ha ezt az egész egyveleget beáztatod tojásba, akkor az eddig rákerült panír egy része lepereg, és kapsz egy szottyos párizsi bundás húst :D
2022. máj. 10. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Éttermi konyhán láttam olyat, hogy a tojásból és a lisztből kb. tejföl sűrűségű masszát kevertek, abba belemártották a húst, és onnan a prézlibe, majd az olajba. Kipróbáltam, és egész jó.

Kicsit gyorsít a folyamaton.

2022. máj. 10. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!