Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gomba helyett mit tegyek a...

Gomba helyett mit tegyek a mártásba?

Figyelt kérdés
Sült hús mellé készítenék mártást, amibe a hús szaftja is illik. Kihagynám a gombát, mit javasoltok helyette?
2022. júl. 14. 17:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó, akkor teszek bele mindent amit írtatok, meg három szem gombát:D
2022. júl. 14. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
19%
Esetleg főttojás. Még sose próbáltam azzal meg tudom furán hangzik de lehet nem lenne rossz vele
2022. júl. 14. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A gombával mi a gond? Nem mindenki szereti, ez is lehet szempont. Van, aki valamilyen egészségügyi gond miatt kerüli, bár hirtelen nem tudnék ilyen okot. A nem megbízható forrásból származó, nem ellenőrzött gombát érdemes elkerülni, az teljesen normális. A boltban kapható erdei gombák viszont termesztettek és nem gyűjtöttek, teljesen biztonságos.

Gyorsan romló alapanyag, és a belőle készült étel is. Viszont annak ellenére, hogy a víztartalma nagyon magas, fagyasztható. Ilyen formában vásárolni is lehet, tisztítva szeletelve.

2022. júl. 14. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!