Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Le lehet fagyasztani a még...

Le lehet fagyasztani a még nem formázott, házilag gyúrt tésztát?

Figyelt kérdés
Megcsináltam a raviolit, lebbencset és metéltet is, de még így is megmaradt a fele. Túl sokat gyúrtam, 70dkg lisztből. Ha lefagyasztom, felolvasztás után később ugyanúgy tudom nyújtani és formázni?
2010. szept. 28. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, de ha kivetted a fagyasztóból, akkor kiengedés után elég gyorsan kell nyujtani és száritani, mert könnyebben romlik. Ha frissen megfözöd, vagy kiszárítod, akkor nincs vele semmi baj. (Már évek óta igy szoktam, és nincs semmi bajunk töle)
2010. szept. 28. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszike
2010. szept. 29. 08:19

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!