Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kiflik sütés után laposak,...

Kiflik sütés után laposak, keletlenek, mit rontok el? Ugyanúgy csinálom mint a receptben.

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk.
2022. nov. 9. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Netes recept? Linkeld be!
2022. nov. 9. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
2022. nov. 9. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, nem ismerem ezt a mészit... Már eleve ez a "szendvicsrúd" olyan ipari melléktermékre enged következtetni, amit boltban árulnak, mert nem teljesíti a kifli (élelmiszerkönyvi) kritériumait.


Ebből nem derül ki, hogy te mit ronthattál el.


Javaslom, hogy pékáru tekintetében Limara weboldaláról vegyél receptet, mert az tuti bevált.


[link]


[link]


[link]


stb. stb.

2022. nov. 9. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha alig kelt meg a tészta akkor vavy nem kelesztetted eleget vagy halott volt az élesztő. Ha sutes elott kulon felfuttatod akkor kiderul hogy él e. Ha felfut, akkor jó. Sajnos megeisk egyszer egyszer hogy halott az eleszto.

Ha megkelt szepen es sutes kozben esett ossze akkor vagx tul sok volt a nedvesseg vsgy nem dagasztottad eleget vagy tulkelesztetted.


Limara is szuper, de mészinek is jó receptjei vannak. Ismeretlenul nem kene velemenyt mondani

2022. nov. 9. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Limara is szuper, de mészinek is jó receptjei vannak. Ismeretlenül nem kéne véleményt mondani"


Ezzel nem pont Mészit minősítette, hanem a "szendvicsrudat"


Ugyanis az másodrangú kaja is lehet.


Pl:. "Mit ettél? Áh, nem volt kedven komolyabbhoz, csak egy szendvicshez.

2022. nov. 9. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez olyan buci mint a pékségben a vastagabbik kifli.

Felfutott szépen az élesztő a tejben, szerintem ott nem volt gond.

Amikor kelesztettem a pici golyókat, már akkor is lapultak.

Sütőben szoktam egész alacsony hőmérsékleten, langyosan.

2022. nov. 9. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tészta gyúrásnál lehetett gond.Vagy túldolgoztad vagy kevés ideig gyúrtad.
2022. nov. 9. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Az is lehet hkgy túl sok volt a nedvesség. Minden liszt más, lehet a tied kevesebb folyadekot tud felvenni
2022. nov. 9. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!