Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertéshús panírozás másképp?

Sertéshús panírozás másképp?

Figyelt kérdés
Nincs itthon tojás, csak liszt, zsemlemorzsa. Meghallgatok más alternatívát is.
2022. nov. 16. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Csinálj natúr szeletet.
2022. nov. 16. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Tej, tejszín, tejföl, joghurt ó, kefir sincs?

Én ezekkel helyettesítem a tojást panírozáskor és teljesen jó, mert a gyerek csalánkiütéses lesz a tojásos ételektől.

2022. nov. 16. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

panírozás nem fog működni tojás nélkül.


Illetve próbálkozhatsz, de az sosem lesz olyan, mint a hagyományos panír.


Pl. én szoktam csirkecsíkokat fűszeres / fokhagymás joghurtba mártani, majd utána összetört sajtos krékerbe, és úgy kisütni. De ez egy más műfaj, nem hasonlít a végeredmény a klasszikus wiener schnitzelre.

2022. nov. 16. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Na erre gondoltam..


[link]



Milyen része a sertésnek?? Mert nem biztos, hogy pl. sertéscomb eléggé megpuhul ilyen sütési módszerrel...

2022. nov. 16. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Lisztet pici vízzel elkevered, belemartod a húst, aztán mehet a zsemlemorzsaba
2022. nov. 16. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
27%
liszt, tojás, prézli.
2022. nov. 16. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!