Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyrost szeretnék csinálni, de...

Gyrost szeretnék csinálni, de nincs itthon natur joghurt, kefir vagy tejföl lenne jobb a szószhoz?

Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kefír oké
2023. márc. 21. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kefir
2023. márc. 21. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Szabolcsból szabadultam, itt tejföl, cukor, majonéz és ketchup keverékéből van a legtöbb helyi szósz alapja :) ehhez az alaphoz ha tesztek még egy kis paprikakrémet is hogy épphogy megszínezze, egészen sajátságos kis szósz lesz :D
2023. márc. 21. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tejföl mi azzal szoktuk
2023. márc. 21. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A tejfölhöz keverj hozzá egy kis kefirt, hogy folyósabb legyen a tejföl.
2023. márc. 21. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Mind a kettő jó hozzá a trjföl kicsit ízetlenebb több fűszer citromlé kell bele
2023. márc. 22. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!