Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sima lekvárt át lehet alakítan...

Sima lekvárt át lehet alakítani Hitler szalonnává?

Figyelt kérdés
Tehát a túl hig állapot megszüntetése lenne a cél
2023. jún. 2. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2%
Nem a Hecsedli csipkebogyóból készül .
2023. jún. 2. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 P.O.C. ***** válasza:
26%
Felforralod és belekeversz egy kis étkezési keményítőt, majd szépen kihűl és megszilárdul. Ennyi.
2023. jún. 2. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Én inkább pektint adnék hozzá újrafőzésnél.
2023. jún. 2. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Főzöl még rajta, hogy párologjon a nedvességből, és mehet bele pektin, vagy zselatin
2023. jún. 2. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Lekvárhoz nem kell semmi extra a gyümölcsön cukron kivül, sűrűre kell főzni órákon kavarva majd veletenni a cukrot . Ekkor több felfortyanás hosszabb után már elmegy a barnás színe és besűrűsödik.
2023. jún. 2. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim válasza:
18%
A Hitler szalonna az a birs lekvár / dzsem legalábbis én úgy tudom de biztos van más ízben is.
2023. jún. 2. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

A Hitler-szalonna az több dolgot jelenthet.

Egyrészt jelenti azt a "valamit", ami úgy néz ki, mint egy sűrű, megszilárdult lekvár, vagy mint a birsalmasajt, de köze sincs semmilyen gyümölcshöz, mesterséges "élelmiszer".

De szokták így hívni a sütésálló, sűrű lekvárt is.

2023. jún. 3. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Már itt is neonazik vannak? Ne már.

Egyél tokaszalonnát.

2023. jún. 3. 00:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
9%
Ezt most nem értem. Dzsemet akarsz csinálni a lekvárból? A hitlerszalonnának nem az állag a lényege. Dzsem viszont nem lesz a lekvárból, eleve annak kellett volna elkészíteni. Maximum
2023. jún. 3. 01:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell hozzá pluszban semmi, a víztartalmát kell lassú - jópár órás - főzéssel lecsökkenteni. Ha kihűlt még hetekig száríthatod folpackba tekerve. Egyébként a keményítős és a pektines módszer is működik.
2023. jún. 3. 02:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!