Mit rontottam el? Islert akartam de nem igazán hasonlít rá:D
ezt a receptet követtem, de kemények lettek a karikák. mitől lehet és hogy lehetne a megmaradt tésztámat kijavítani, hogy olyan finom omlós legyen a tészta mint a boltokban?
értem de azt már a fiúk megették, (és tegnap csináltam, szóval mára sem lett jobb) mert nekik így jó volt:D
de van még tészta a hűtőben, és szeretném jobban megcsinálni esetleg hígítsam valamivel, vagy mit rakhattam bele másképp, hogy kemény lett és nem omlós? csak hogy legközelebb tudjam, hogy mivel bánjak óvatosabban
hát én is csodálkoztam, hogy nem kell bele semmi ilyesmi...
bár nekem még a tojás nélküliség is furi volt mert nálam a süti recept alapból tojással kezdődik:D
hát akkor egy jó xar receptet választottam pedig először csináltam azt, hogy nem nézelődtem csak beírtam gugliba és az elsőre kattintottam.
"ez egy linzer tészta alaprecept, minek kéne bele sütőpor?"
Minek kell bármelyik tésztába sütőpor? Szalalkáli? Élesztő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!