Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit rontottam el? Islert...

Mit rontottam el? Islert akartam de nem igazán hasonlít rá:D

Figyelt kérdés

[link]

ezt a receptet követtem, de kemények lettek a karikák. mitől lehet és hogy lehetne a megmaradt tésztámat kijavítani, hogy olyan finom omlós legyen a tészta mint a boltokban?


2010. okt. 11. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nemrég sütötted akkor lehet hogy még megjavul magától (pláne ha még nem töltötted meg). Ha ez az eset, akkor szerintem töltsd meg, rakd egy jól záródó dobozba és várj egy napot hátha megpuhul.
2010. okt. 11. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
azt javaslom, mint az első + tegyél a dobozba még két negyed almát ;)
2010. okt. 11. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:

értem de azt már a fiúk megették, (és tegnap csináltam, szóval mára sem lett jobb) mert nekik így jó volt:D

de van még tészta a hűtőben, és szeretném jobban megcsinálni esetleg hígítsam valamivel, vagy mit rakhattam bele másképp, hogy kemény lett és nem omlós? csak hogy legközelebb tudjam, hogy mivel bánjak óvatosabban

2010. okt. 11. 21:38
 4/15 anonim ***** válasza:

[link]


Nade a sütőpor vagy egyébb tésztalazító hol van?

2010. okt. 11. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 A kérdező kommentje:

hát én is csodálkoztam, hogy nem kell bele semmi ilyesmi...

bár nekem még a tojás nélküliség is furi volt mert nálam a süti recept alapból tojással kezdődik:D

hát akkor egy jó xar receptet választottam pedig először csináltam azt, hogy nem nézelődtem csak beírtam gugliba és az elsőre kattintottam.

2010. okt. 11. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
ez egy linzer tészta alaprecept, minek kéne bele sütőpor? meg tojás? :-o
2010. okt. 11. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
amúgy valószínűleg tél sokáig sütötted
2010. okt. 11. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim válasza:
Őőő nekem anyukám ha jól emlékszem ahogy kész volt megcsinálta és elrakta 1 napra egy zárt dobozba, hogy megpuhuljon :)
2010. okt. 11. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
40%

"ez egy linzer tészta alaprecept, minek kéne bele sütőpor?"


Minek kell bármelyik tésztába sütőpor? Szalalkáli? Élesztő?

2010. okt. 11. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
linzertésztába még ember nem rakott sütőport, pláne cukrász nem...nem kell bele és kész, sem élesztő, sem szódabikarbóna, sem szalakáli...ez egy omlós vajastészta, nem kell hogy felpuffadjon, sőt illik elkerülni, ha tölteni akarod ;)...de böngéssz nyugodtan végig pár neves szakácskönyvet sé szólj, ha valamelyikben találsz olyan linzer/isler receptet, amibe sütőpor kéne ;)
2010. okt. 11. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!