Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyu zöldborsólevesében miért...

Anyu zöldborsólevesében miért kemény a borsó?

Figyelt kérdés
Olyan kopogós, kemény mindig amikor ő főzi.

2023. szept. 30. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem főzi elég ideig gondolom.
2023. szept. 30. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy fagyasztottat vesz, az újabban borzasztó minöség, minél tovább fözik, annál keményebb lesz.
2023. szept. 30. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Vagy nem főzi eleget vagy nem jó a minőség
2023. szept. 30. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha túlfőzi is lehet kemény. Nekem is sikerült már ilyenre
2023. szept. 30. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Vagy kevés ideig főzi vagy pedig túlfőzi.

Nagyjából 10-15 perc alatt kész.

2023. szept. 30. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Sokáig hagyja a tövön, és túlérik.
2023. okt. 2. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

A hüvelyeseknél előfordul, hogy megkeményednek, ha a főzés elején teszik bele a sót.

Jobb a végefelé megsózni, mikor már majdnem puha, de még nem egészen.

2023. okt. 2. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!