Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melegszendvicshez kinek...

Melegszendvicshez kinek milyen sajt vált be legjobban, és hogy, miben sütve?

Figyelt kérdés

nov. 22. 18:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Valami jobb trappista (füstölt a legjobb, de nagyon drága :-/)és minisütőben csinálom, amiben van alsó-felső fűtőszál. Egyszerre használom a két fűtőszálat és tálcán csinálom így alul is megpirul egy kicsit. Épp az a vacsi :-)
nov. 22. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk a mozzarella.


A pizzán is tökéletes, és az nagyon hasonló mûfaj. Gyorsan olvad, nem gumis.


Sütõben.

Van a tepsiben egy ilyen lábas rács, ez benne a tepsiben, szóval nem potyog, nem csepeg le, de szépen körbe tudja venni a légkeverés.

nov. 22. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Reszelt mozzarella, vagy cheedar lapka sajt :)
nov. 22. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

Sima reszelt trappista is tökéletes.

A kedvencem az a sajt ami lehullik a szenyóról és a tepsilapon sül pirosra.

nov. 22. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Lapka gouda sajt
nov. 22. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Gouda és "retro" melegszendvicssütő. Viszont goudából kevesebb is elég, mint mondjuk trappistából, mert elég intenzív íze van.
nov. 23. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
˛#6os: Tökéletesen egyetértek minden szavaddal.
nov. 23. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Sütőben készítem.

A kenyeret vagy bagettet melegszendvics krémmel kenem, csirkemell, és a maasdamer sajt ami szerintem brutál jó a tetején.

nov. 23. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
8# vagyis csirkemell sonka. Mikor kész ketchuppal és majonézzel nagyon fincsiii
nov. 23. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok, nálam a recept: Melegszenya krém vagy: kenőmájas összekeverve apróra vágott lila hagymával/újhagymával. Erre pár szelet hegyes erős, pár vékony paradicsom, majd erre a reszelt sajt.

Viszont: mielőtt mindezt ráteszem: megpirítom a kenyér/pékáru alját, hogy az is ropogós legyen. Mindezt persze retro grill sütőben.

Tetejére sütés után ízlés szerint szószok. NYAMM!!!!

nov. 23. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!