Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szárított kovászt hogyan kell...

Szárított kovászt hogyan kell aktiváni?

Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vizet kell hozzá adni.
2023. dec. 3. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Leáztatod
2023. dec. 3. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Kevés vízben fel kell szuszpendálni, hogy egyenletes krémállagú legyen. Majd egy kis lekváros üvegben 20 ml (20 g) langyos vízzel és 20-22 g liszt keverékkel meg kell etetni. A liszt egy része jó ha teljes kiőrlésű, mert abban minden gomba és baktérium előfordul, ami a kovászhoz kell.
2023. dec. 3. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Kavasolt Este kezdeni. Szuszpenzalsz 4 granatkockanyit fél órát, 20g víz ugyanennyi liszt. Másnap reggel retesliszt, vagy ha van tbl 1:4:5 arányban (kovász:víz:liszt) másnap már használhatod. Kb 2xre kell emelkedjen. Nézd meg a kovászos kenyér vekkerrel videót addig!
2023. dec. 10. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!