Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Minden szárított zöldfűszer...

Minden szárított zöldfűszer hajlamos megfeketedni ha túl hamar kerül az ételbe főzés során?

Figyelt kérdés
bazsalikomról hallottam egyszer hogy nem szabad túl hamar, de én ma majorannával jártam pont így, erről jutott eszembe az eset
dec. 9. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiket meg lehet égetni
dec. 9. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
már főzés időtartam alatt került bele mikor volt bőven víz, így is megtette
dec. 9. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
De miért baj ha megfeketedik? Az íze a lényeg, a zölfdűszer, elveszlik az ételbe szóval még esztétikai értelme sincs!
dec. 10. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Hő hatására megfeketednek ez normális.Hideg hatására is.
dec. 10. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!