Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fehérborral szeretném elkészít...

Fehérborral szeretném elkészíteni a bivalyvesét, szerintetek jó választás a zöld veltelini, vagy mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Két szép bivalyvesét kaptam ajándékba, meg kell őket becsülni. :)

#vese #fehérbor #zöld veltelini
dec. 17. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Ha vesepecsenye, akkor só és bors elèg neki sütés utàn, mellé merlot
dec. 17. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Ha nincs csak fehérbor az is jó, nyilván vörös illik hozzá.

Vese vagy vesepecsenye?

dec. 17. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Vese, nem vesepecsenye. :)
dec. 17. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Jó étvágyat hozzá.
dec. 17. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Elfogyott a Lisicza zöld veltelinije, valami olasz bort vettem helyette, elég semmilyen. Lehet, holnap kora reggel elszaladok valamiért, vagy jó lesz ez. Hátha hozzászól olyan is, aki tudja a különbséget vese és vesepecsenye közt. :D
dec. 17. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
32%

Magyar Elek recept: A vesét egy óráig vízben áztatjuk, megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk s zsíros és rostos részeit eltávolítjuk. Vajon kissé megsütjük, kevés reszelt hagymával, sóval, borssal és 4 deci vörösborral

födő alatt 2 óra hosszat lassan pároljuk. Egy kanál vajon pirított

lisztből és hús- vagy csontiéból barna mártást készítünk, föleresztjük

- deci jó fehérborral, ráöntjük a vesékre és még egy pár percig pároljuk.

dec. 17. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!