Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kocsonyába elengedhetetlen a...

Kocsonyába elengedhetetlen a dermedéshez a fokhagyma? Vagy megdermed csak a sertésrészektől is fokhagyma nélkül?

Figyelt kérdés

jan. 17. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fokhagymától dermed meg, hanem a bőrös, csontos, porcos részektől.
jan. 17. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
A sertésrészektől dermed, semmi köze a fokhagymához
jan. 17. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kollagéntől dermed, ami a porcban, bőrben van. A fokhagyma ízt ad
jan. 17. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt hittem a fokhagyma is hozzájárul. Köszönöm a válaszokat.


Milyen íze van anélkül?

jan. 17. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
jan. 17. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kihagyhatod ámbár alap ízt ad.

Nem ettől köt meg a kocsonya.

jan. 18. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!