Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi okból kell a fokhagymasót...

Mi okból kell a fokhagymasót alaposan hőkezelni? Lidl, Kania, rá van írva a zacskójára.

Figyelt kérdés
Régen rászórtam a kenyérre. Mi történt azóta?
2023. okt. 18. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azért írják rá hogy jogilag bebiztosítsák magukat


Mert teszem azt te nyersen megeszed és valami véletlen folytán megbetegszel mert valami "bakteriális szennyeződés" került bele aminek nem kéne, na ők ezt védik ki ezzel mert akkor az a főzés során kipurcan és igy ha még is megbetegszel


MOndhatják hogy Meee nem hőkezelted azé letté beteg:)

2023. okt. 18. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, sohasem szoktam :D


Ez csak nekik biztosíték.

2023. okt. 18. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. okt. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!