Hogy kell jól a pulykahúst csinálni? Mindig rágós lesz.
Figyelt kérdés
Ha levesbe főztem, ha serpenyőbe sütöttem, mindig olyan rágós lett.
Mi a titka?
Lassan kell, vagy hirtelen.
jan. 28. 19:57
1/6 anonim válasza:
Milyen része a pulykának és mit akarsz belöle készíteni?
Az elkészítés módja ezektöl is függ
3/6 anonim válasza:
Szárnyat például sütőben 2 óráig kell sütni. 90 percet az alját aztán forgatni és 30 perc. 180 fokon. Tökéletes lesz.
4/6 anonim válasza:
Kevés ideig főzted,sütötted valószínű.
5/6 A kérdező kommentje:
Mellet csináltam eddig mindig
jan. 29. 11:37
6/6 anonim válasza:
A mellnek csak rövid idö kell, ha sokáig sütöd-fözöd, attól szárad ki. (Eleve a pulykamellet csak sütni szabadna, fözni nem, nem arra való)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!