Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell jól a pulykahúst...

Hogy kell jól a pulykahúst csinálni? Mindig rágós lesz.

Figyelt kérdés

Ha levesbe főztem, ha serpenyőbe sütöttem, mindig olyan rágós lett.

Mi a titka?

Lassan kell, vagy hirtelen.


jan. 28. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen része a pulykának és mit akarsz belöle készíteni?

Az elkészítés módja ezektöl is függ

jan. 28. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
A fiatal pulyka a titka az egésznek.
jan. 28. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Szárnyat például sütőben 2 óráig kell sütni. 90 percet az alját aztán forgatni és 30 perc. 180 fokon. Tökéletes lesz.
jan. 28. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Kevés ideig főzted,sütötted valószínű.
jan. 29. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Mellet csináltam eddig mindig
jan. 29. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
A mellnek csak rövid idö kell, ha sokáig sütöd-fözöd, attól szárad ki. (Eleve a pulykamellet csak sütni szabadna, fözni nem, nem arra való)
jan. 31. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!