Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés-főzésnél mikor használun...

Sütés-főzésnél mikor használunk 12%-os joghurtot és mikor a 20%-osat? Pl. most rakott krumplit készülök sütni.

Figyelt kérdés

febr. 17. 09:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Én csak tejfölt rakok rá, úgy is finom.

Mindig 12 %-os tejfölt veszek, azt szoktam meg.

febr. 17. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy időt szántatok rám.

71F vagyok és mivel magamra maradtam most tanulok főzni.

febr. 17. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valaki készíti görög joghurttal, én nem mertem kipróbálni.
febr. 19. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként teljesen lényegtelen, a 20%-osnak több íze van. A Finomföl sem annyira jó hozzá. Diétámmal kapcsolatban sem foglalkoztam a zsírral és nem volt jelentősége.


35/F

febr. 19. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim válasza:
100%
Ajánlom a 400g -os görög joghurtot,én tejföl helyett azt használom, nagyon finom és olcsóbb is,mint a tejföl
febr. 24. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 A kérdező kommentje:
Eredetileg tényleg tejfölt akartam írni, de eltévesztettem. Most, hogy többen írtátok a görög joghurtot belelkesedtem és kipróbálom.
febr. 24. 13:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Időközben csináltam egy adagot 12%-os tejföllel, de az nem lett az igazi. Olyan morzsalékos lett és sok vizet eresztett.
febr. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!