Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha halat szeretnék enni, de...

Ha halat szeretnék enni, de nem értek az elkészítéséhez és nincs ismerősöm, aki el tudná magyarázni, akkor vegyek vmi előre elkészítettet, amit csak ki kell sütni?

Figyelt kérdés
És ha igen, melyik a jó fajta? Nem szoktam halat enni, ezért érdekelnek a tapasztalataitok.

márc. 26. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Afrikai harcsa filét vagy tilápia filét ezekkel nincs sok gond.Sütés előtt sózod lisztbe forgatod,olajjal megpermetezed és airfryer-ben tíz perc serpenyőben 5-6 perc mind a kêt oldala csak ne takarék lángon mert megszívja magát olajjal.

Végső esetben youtube.

márc. 26. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Étterem.
márc. 26. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a pisztrángot a figyelmedbe. Egybe el lehet készíteni, nagyon egyszerű alig kell hozzá valami. Nagyon finom, kevés szálka van benne.
márc. 26. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Pangasius halfilét rántottam már, nincs benne szálka. Ugyanúgy készül, mint a rántott hús, csak rövidebb ideig kell sütni.
márc. 26. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

A halrúd egyszerûen megvan.

Teszel egy sütõpapírt az arfrierbe vagy egy tepsibe, emberenként 3-5 rudacskát beraksz, és figyeled hogy ne égjen meg.

Ez arra lett kitalálva hogy gyors, egyszerûen megvan mégngyerekek mellett is, és tuti nincs benne szálka.


"A halrudakat felejtsd el, azokban csak nyomokban van csak némi hal."


Halból van, csak hal pép nem szelet. Kb mint a darált hús vagy a pástétom, semmi misztikus nincs benne.



Halfasírtot néha lehet kapni mirelitben is, de összerakni se olyan nehéz.


A halfilét (szálkamentes hekk) összegyúrod fõtt pürésre tört krumplival, petrezselyemzölddel, zöldfûszerekkel, sóval, nyomott fokhagymával.


Kb két-három ujj vastag korongokat készítrssz, és berakod õket a frigóba kb 30 percre, hogy szépen egyben maradjanak.

Beleforgatod lisztbe, aztán felvert tojásba, majd zsemlemorzsába.

Forró olajban süsd aranybarnára.

márc. 26. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!