Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen edényeket használtok...

Milyen edényeket használtok sütéshez-főzéshez? Zománcos, tapadásmentes, vas vagy rozsdamentes?

Figyelt kérdés
ápr. 12. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
A legtöbbször sima rozsdamentes acélt.
ápr. 12. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Tefal párti vagyok, bár az utóbbi években sokat romlott a serpenyők minősége, a pároló serpenyőm, amit huszonpár ezerért vettem, 3 évet bírt, pedig sose nyúlok bele fém eszközzel, mégis kopik rajta a bevonat :(


Főzéshez ilyen edénykészletem van, ez nagyon bevált, ezekkel még nincs gond, nem deformálódott, nem kopik:

[link]

Sütéshez, pároláshoz tefal talent pro serpenyőim, párolóm van.

ápr. 12. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Van mind a két fajta de attól függ mit főzök.
ápr. 12. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Rozsdamentes acélt legtöbbször, de van pár tapadásmentes serpenyöm is
ápr. 12. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Lábasból kizárólag rozsdamentes acélt használok, a tepsik közt van zománcos és bevonat nélküli acél egyaránt, de gyakran sütök üveg- és kerámiatálakban is. A tapadásmentes bevonatok többségét utálom, túl kényesek.
ápr. 12. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!