Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tojásfehérjés, porcukros...

A tojásfehérjés, porcukros mázat sütés előtt vagy után kell rárakni a mézeskalácsra? Mindenki mást mond!

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Én utána teszem rá, nem is hallottam, hogy más sütés előtt szokta.
2010. dec. 25. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Utána.Sütés közben megbarnul egy picit és úgy már nem az igazi.
2010. dec. 25. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is sütés után tettem rá!!
2010. dec. 26. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Sütés után.
2010. dec. 26. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!