Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül az igazi puding...

Hogyan készül az igazi puding (csokis \ vaniliás)?

Figyelt kérdés
Nemtalálom a nagymamám receptjét. A porból készült pudingot meg nem szeretem.
2011. jan. 27. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amit mi házilag készítünk, nem pudingnak hívjuk, de olyan állagú, az így készül:


Bögrében csomómentesre keverünk néhány kanál lisztet tejjel és 2 tojássárgájával. Tejet felforraljuk, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük a bögre tartalmát. (Gyorsan kell keverni, nehogy odaégjen vagy összecsomósodjon.) Ízlés szerint cukrot és vaníliacukrot szórunk bele, elkeverjük, és ha bugyog és elérte a kívánt állagot, akkor kész.

Ha a tojássárga helyett kakaót teszünk bele, akkor barna lesz...


Gyakorlatilag ez krémalap, de édességnek magában is szoktuk enni...


Hogy te ilyesmire gondoltál, vagy valami másra, nem tudom.

2011. jan. 27. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
28%
A madártej olyasmi.
2011. jan. 27. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!