Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsek zsíradék...

Hogyan készítsek zsíradék nélkül zöldség levest?

Figyelt kérdés
Nagyon megenném, de nem merek zsíradékot rakni bele, mert két napja begörcsölt az epém.
2011. febr. 12. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem dinszteled meg olajon a zöldségeket, hanem a vízzel együtt teszed fel főni őket és leveskockával vagy vegetával ízesíted. Figyelj a sorrendre, pl. a borsó és a zöldség nem egyszerre fő meg.
2011. febr. 12. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amióta megjelent a vegeta legújabb változata = Ízvarázs, én a zöldséglevest (borsó, zöldbab, karfiol, karaláb) mindíg úgy teszem fel, mint az első hozzászóló. Amikor már majdnem megfőtt, igen apró száraztésztát is főzök bele (esetleg helyette rizs). A sóval óvatosan, mert az ízvarázsban sok a só.
2011. febr. 12. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kezdem!
2011. febr. 12. 09:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!