Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak v hogyan? A...

Mit csináljak v hogyan? A kakaós csigámból mindig kifolyik sütés közben a kakaó és teljesen leég. De ha kevesebbet teszek bele akkor iztelen lesz

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én kakaó port keverek cukorral, de nem sok cukorral, mert az folyik ha megolvad. Nem lesz izetlen kevesebb cukorral sem, mert a leöntő tejet csinálhatod édesebbre. Mindig sütőpapirt használok!
2011. febr. 14. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én vaniliás pudingporral enyhén megszórom feltekerés előtt, így az olvadó cukrot megköti sütés közben, és még az íze is finomabb.
2011. febr. 15. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!