Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssek a barátomnak ami...

Mit süssek a barátomnak ami nem szárad ki?

Figyelt kérdés

Olyan kéne amit megcsinálok utána 2 nappal adnám oda neki, sajtos pogira gondoltam, de az mindig megszárad, csak frissen jó az is.

Mivel most sütök először így valami nem túl bonyolult dolog kéne.


2011. márc. 8. 01:39
 1/7 anonim ***** válasza:
almáspite talán, vagy mézeskrémes, linzer, isler. de miért nem előtte 1 nappal csinálod meg? vagy esetleg aznap.
2011. márc. 8. 02:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
A linzereknek kimondottan jót tesz 2 nap "pihentetés"!
2011. márc. 8. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

igen jók az előző válaszok. az almáspite is nagyon finom 2 nap múlva is, sőt!

a linzer is "örök darab". helyes kis formákat kiszaggatsz

belőle, ha kihűltek lekvárral összeragasztod, olvasztott csokival akár meg is mintázhatod.

ha nincsenek kiszúróformáid, akár pohárral is kiszaggathatod.

pl a nagy kör közepét egy kindertojás-belsővel is ki lehet lyukasztani.

üdv és sok sikert. kérdezz bátran, segítünk.

2011. márc. 8. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
mézeskrémes, zserbó
2011. márc. 8. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
A linzerek jók. De végül is bármit süthetsz, ha azután betudod rakni olyan tároló dobozba, amit letudsz zárni. Persze csak akkor, amikor már kihűlt, és néha nem árt picit cserélni a levegőt a dobozban, hogy ne fülledjen be.
2011. márc. 8. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
még egy tipp: a dobozba alulra és fölülre is konyhai papírtörlő, ami beszívja az esetleges párát.
2011. márc. 9. 05:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Esetleg valami sütés nélküli dolog nem jöhet szóba? Az biztosan finom lesz még két nap múlva is, pl. tiramisu, kókuszgolyó.


Vagy ha mindeképpen sütni szeretnél és nem vagy gyakorlott, ajánlom a bolti leveles tésztát. Abból sokféle finom cuccot lehet készíteni, édeset és sósat is, és ha azért akarsz előtte 2 nappal sütni, mert utána nem lesz időd, ezek a levelesek nagyon hamar kisülnek, és a tésztával nem kell bajlódnod. Mondjuk annyi, hogy ezek tényleg frissen jók, két nap múlva már nem az igazi.

2011. márc. 9. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!