Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet finom kelkáposzta...

Hogyan lehet finom kelkáposztafőzeléket készíteni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Én így készítem:


[link]


Plusz én még majorannával is ízesítem.

2011. márc. 12. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Kinai kelből vagy húslevessel kell felönteni.
2011. márc. 12. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Kelkáposztát vékony csíkokra vágom, krumplit kiskockákra és felteszem főni, teszek bele sót,majorannát kicsi köményt.Ha megfőtt akkor csinálok rántást amibe teszek foghagymát. A rántárst egy kicsit megpirítom és teszek hozzá vegetát,majd felöntöm hideg vizzel és beleteszem a megfőtt káposztába.
2011. márc. 12. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én igy . A Kelkáposztát összevágom, ha már öreg szivós, akkor leforrázom. Igy nem lesz a végén az a kesernyés iz. Majd felteszem főzni egy kis szódabikarbónával, mert igy szép zöld marad! Kocka krumplival - só, majoranna, fokhagyma, bors. Ha minden puha - rántást készitek. 3-4 kanál zsiradékon 3-4 kanál lisztet piritok zsemle szinüre, belenyomok 3-4 gerezd fokhagymát. Majd felengedem a főzelék levéből kiszedett,kicsit

lehűtütt lével, és óvatosasan platnin kiforralom. Vegetával javitom ha szükséges.

2011. márc. 13. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!