Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés zsír megromolhat?

Sertés zsír megromolhat?

Figyelt kérdés
bolti zsírra gondolok. Végig hűtőben volt, egyszer hagytam kinn véletlenül éjszakára. Ki sem olvadt. Megromolhatott?
2011. márc. 26. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy éjszaka alatt nem lett baj, viszont, ha hosszabb ideig tartod meleg helyen akkor megavasodhat.
2011. márc. 26. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

de egyébként avasodáson kívűl lehet más baja?

mert ma csak zsír volt itthon (amúgy mindig olajjal főzök) tarhonyás húst csináltam, és olyan furi az íze. Vagy csak nem szoktam hozzá? de ha romlott lenne, sem lenne bajunk tőle, mint pl. a romlott hústól?

2011. márc. 26. 18:37
 3/5 doboszoli ***** válasza:
100%

Csak avasodhat. A házi sütésű korábban, mert az ipariba tesznek avasodás gátlót.

De ehhez sok hónap, és meleg helyen való tartás kell.

2011. márc. 26. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Rossz íze van, de bajod nem lehet tőle.
2011. márc. 26. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze más íze van az ételnek ha zsírral készíted, biztos csak szokatlan volt.

Én pl. ha tyúkzsírt sütök ki, be sem teszem ilyenkor a hűtőbe, eláll a sütőben is jó pár napig, nincs még olyan nagy hőség, hogy hamar romlanának a dolgok.

2011. márc. 26. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!