Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap? Csirkeszárn...

Mit főzzek holnap? Csirkeszárnyam, és pörköltnek valóm van itthon, és ehhez minden fűszer, krumpli, tészta. Pörköltet nem akarok most.

Figyelt kérdés
Előre is köszi.
2011. márc. 28. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen hús, de esetleg brassói? Vagy valami pikáns csirkeszárny rizzsel?
2011. márc. 28. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

a pörköltenek való húsból borsos, fokhagymás,majorannás tokány tésztával.

csirkeszárnyból valami ropogós sültet,ezernyi van a neten.

rizzsel, friss salátával.

2011. márc. 28. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
ja, rizst nem írtál, akkor sültkrumplival, vagy rösztivel.
2011. márc. 28. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Csirkeszárnyat pácold be kepuch, erőspista, fokhagyma, só, majorana keverékébe fél óráig süsd kis olajal locsold meg, csinálj mellé tört krumplit héjában fözd meg a krumplit, hámozva nyomkod a tepsibe amiben a csirkét sütöted felszedi a kisült füszeres szaftot fini.
2011. márc. 28. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a pörköltnek-való sertés: becsinált leves, esetleg gulyásleves, brassói, borsos tokány, rizseshús.

Ha marha: vadas, vagy lehet belőle egy adag babgulyás is

Csirke: sütve vagy rizseshús gombával, borsóval

2011. márc. 29. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!