Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzhetek vagy süthetek...

Mit főzhetek vagy süthetek amihez maximum fél vagy egy óra igénybevétele szükséges?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
spagetti, milánói makaróni, valamilyen főzelék sült virslivel / tükörtojással, sajtos tészta, csilisbab, tojásos nokedli
2011. ápr. 19. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
de ezek azért több időt vesznek igénybe én olyat szeretnék ami gyorsan megvan és még finom is ! :D
2011. ápr. 19. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Amíg a nokedli főzővize felforr, a nokedlit meg lehet kavarni. Ez max. 8 perc, kiszaggatni kb. 3-5 perc, megfőzni további max. 5 perc, zsírt olvasztol, átforgatod a nokedlit, ráütöd a tojást, összekavarod, max 8 perc, összesen 26 perc.

Jó ötlet, megyek és megcsinálom vacsira!


A sajtos tészta, sült krumpli tükörtojással kb. ugyanennyi idő.

2011. ápr. 19. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ezek az ételek max. fél óra alatt megvannak. A tésztafélék nagyon gyorsak. Mire a tésztát kifőzöd, elkészül a szósz is rá. A főzelékek (főleg ha konzerv / üveges borsóból, babból készülnek) még hamarabb megvannak (max. 15 perc, ezalatt elkészül rá a sült virsli, tükörtojás is). Ha ennél is gyorsabb kaja kell, akkor csinálj tojásrántottát, vagy melegszendvicset, főzzél virslit / kolbászt. Több ötletem nincs.
2011. ápr. 19. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
jó lesz ez azt hiszem ! :D köszi a jó ötleteket :P
2011. ápr. 19. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:

paprikáskrumpli, krumplistészta, gombapörkölt rizzsel vagy tésztával.

még a tészta fő,illetve puhul egy csomó dolgot készíthetsz mellé.

hagymát dinsztelsz, rádobsz egy 450 gr-os zöldségkeveréket

van sokféle, a kifőtt tésztával összekevered, leöntöd egy pohár tejföllel, megint összekevered, fűszerezed, egy jénaiba simítod és 10 perc sütés. a tetejére reszelt sajt mehet, ha az már pirul készen is van.

a tésztán olvasd el a főzési ajánlást, mert szinte mindegyik más.

általában én a lobogó sós vízbe teszem,az újraforrás után

5 perc múlva lezárom. néha keverek egyet rajta , végül leszűröm, leöblítem és kész. lehet keverni bármivel.

2011. ápr. 19. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

mákos, dióstészta, palacsinta, gofri, tejberizs/gríz

rántotta, spenótfőzelék, sóskafőzelék, krémlevesek, melegszendvics, párolt hal, hús, tócsni, fánk

túrógombóc, gyümölcsleves, mákos guba

rakott ételek, rizsehús, paprikáskrumpli, pizza, spagetti

2011. ápr. 20. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
porleves, porkrumplipüré, hirtelen kisütött dolgok... X)
2011. ápr. 21. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!