Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok nekem krumpliból...

Írnátok nekem krumpliból készült ételeket?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék kérni, hogy milyen kiadós ételt lehet készíteni krumpliból. Van itthon hagyma, virsli és alapvető dolgok (pl. olaj, liszt, fűszerek stb.) Paprikás krumplira gondoltam, ezen kívül nincs is más ötletem :S Nektek van?
2011. máj. 22. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nudli:)
2011. máj. 22. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Még mindig a második vagyok:

Hamis gulyás-leves:

Pár szem krumplit összedarabolsz, zöldséget karikára szelsz, (ha van egy zöldpaprika is) felöntöd hideg vízzel, bele: apróra vágott petrezselyem, só, rászórod a törtpaprikát, kevés apróra vágott vöröshagymát, fél diónyi fehér zsírt és 1-2 szem gulyásleves kockát. Amikor ez félig megfőtt, tegyél bele egy marék fodros-kocka tésztát. Jó étvágyat!

Hamis halászlé:

Karikára szelt krumplit rakj a lábas aljára, tetejére karikára szelt vöröshagymát, majd ismét krumplit. Engedd fel vízzel, sót, törtpaprikát és 1-2 szem Halászlé kockát. A titka: ne kavarj bele!!! Kiskanállal a tetején a paprikás habot kavargathatod, de a többit ne!

Mindkettő egytál-étel. Max. ha akarsz, egy kis kifőzött grízes tészta, stb. utána nyomtatéknak.

2011. máj. 23. 08:01
 13/13 anonim válasza:
jo etvagyat mindenkinek!!:)
2011. máj. 24. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!