Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítitek a tarhonyás...

Hogy készítitek a tarhonyás husit? Nem a lecsós pöris változatát, hanem inkább a "kolhoz" félét?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 20:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Nem szoktunk sem HUSIT sem PÖRIT készíteni.
2009. márc. 25. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy te mit szoktál készíten vad idióta, hanem azt, hogy aki készít az hogyan készíti. Azért jó volna ha megtanulnál értelmezni egy mondatot ha már az IQ-d a béka pi....ja alatt van te majom.
2009. márc. 25. 21:37
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Én se bírom azokat, akik csak azért járnak ide, hogy leoltsák a többieket.


Egyénként a kolhoz féle az melyik? Csak mert én is nagyon szeretem a tarhonyás HUSIT, de nem tudtam, hogy több féle van...

2009. márc. 25. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy te mit szoktál készíten vad idióta, hanem azt, hogy aki készít az hogyan készíti. Azért jó volna ha megtanulnál értelmezni egy mondatot ha már az IQ-d a béka p.....ja alatt van te majom.
2009. márc. 25. 21:40
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Milyen az a "kolhoz" féle? Egyébként ott művelted ki magad ennyire?
2009. márc. 25. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 A kérdező kommentje:

A gépem is idióta nem csak az első válaszoló:) Szóval második válaszolónak üzenem, hogy a "kolhoz" típusú az amit a menzán és közétkezdékben főznek. Nem annyira szaftos mint a pörkölttel készült vagy a lecsós és valahogy más íze is van,de én kedvelem. Igazából én mindíg külön főzöm meg a pörköltet és külön a tarhonyát (és kizárólag gépitarhonyát használok mert a kézi tarhonyát nem szeretem), és nem keverem össze a végén a pörköltet és a tarhonyát. Ha lecsósan készítem akkor is külön hagyom és mindíg csak étkezés előtt keverek össze egy adagra valót. Meg szerintem az sem mindegy, hogy milyen húsból készül.

Tehát várom a hasznos válaszokat hozzáértő intelligens emberektől. Csak mert az első hozzászóló egyik kritériumnak sem felel meg, úgyhogy a hozzá hasonlók kíméljenek.

2009. márc. 25. 21:45
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Hmmm a menzásat szeretem. Tulképp eddig csak menzásat ettem :)

Szerintem hasonlóan készül, mint a rizseshús. Felteszik a húst, bő lével, aztán hozzáteszik a tarhonyát. Csak kevesebbet, mint amennyit az ember otthon tenne bele.

Más titka talán nincs. Nagyüzemi szakácsot kéne megkérdezni!

2009. márc. 25. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Már megbocsáss,de nekem is feláll a szőr a hátamon az ilyen kifejezésektől,hogy "pöri"meg "husi"!Szerintem az első válaszadó is erre célzott!Engem is nyugodtan le lehet idiótázni meg pontozni.Csak elmondtam a véleményemet!:D
2009. márc. 25. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 A kérdező kommentje:
Keves utólsó. Azért rövidítek mert marha kevés időm van, mivel egy virgonc kisded masíroz körülöttem. (Már alszik). Egy. Kettő nem a véleményedet kérdeztem, hanem főzési tanácsot kértem amire te sem adtál választ. De te legalább normálisan és kultúráltan írtad le a véleményedet. Vagyis téged nem is pontoztak le. És én sem. Bár nem is szokásom a pontozgatás. De ez már egy másik téma... Viszont ha már vetted a fáradtságot hogy választ írsz akkor megírhatnád azt is hogy te hogyan készíted el a tarhonyás húst, amennyiben szoktál készíteni ilyen kaját.
2009. márc. 25. 22:32
 10/17 anonim ***** válasza:
12%
Ugye tudod, hogy egy bunkó paraszt vagy mellesleg?
2009. márc. 26. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!