Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejszínhabos, zselatinos,...

Tejszínhabos, zselatinos, kókuszos krém bontja a fondant, vagy tehetem a fondant alá, mint "ragasztót"?

Figyelt kérdés

Nem szeretjük a vajkrémet,sajnos.

Tudnátok vmit ajánlani,ami jó a cukormassza alá,és nem oldja? Na meg,ami nem rontja el a kókusztorta,kókuszos krémjét... :)

Köszi a válaszokat.


2011. júl. 5. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia én mindig tejszínnel vonom be a tortákat, semmi baja.
2011. júl. 6. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi,azóta már megcsináltam kókuszos vajkrémmel.Egész ehető a krém... :)

Abban segíts/etek nekem még,hogy a fondant mindenesetben "kiszárad" a tortán?Akármilyen puhára is gyúrtam? Megcsináltam ma a tortát,és így estére észrevettem,h tiszta kemény.... Ennek ilyennek kell lenni (Most csináltam először fondanttal bevont tortát). Nem fog szétrepedni?

2011. júl. 6. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem reped, pedig van amikor 2 napot is áll a hűtőben... valószínűleg nem jók az arányok. Gyakorolj kis adagokban! Én úgy szoktam, ha összegyúrtam csak 1 órára rakom be a hűtőbe, utána kiveszem.

Milyen recepted van?

2011. júl. 8. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Még mindig én: valamennyire bekeményedik, de nem törik, vágható.
2011. júl. 8. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!