Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brassói, annyi különbséggel,...

Brassói, annyi különbséggel, hogy pulykamell hús helyett marhahúsból?

Figyelt kérdés
Tudom, elég furán hangzik, de a minap pattant ki ez az ötlet a fejemből.Ti mit gondoltok róla?Kipróbálnátok?:D
2011. júl. 18. 21:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

leveszed a födőt, és elpárogtatod a levet. magyarul zsírjára sütöd, onnét kezdve pirosíthatod, ameddig akarod, csak ki nem száradjon.

mi sem főtt húsként esszük, hanem, ahogy írtam, pirosra sütve, jó fokhagymásan:))

2011. júl. 20. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is úgy szoktam, hogy a saját levében párolódik míg puha nem lesz, és a végén pirítom meg, fokhagymával! Szerintem így is isteni!
2011. júl. 20. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 doboszoli ***** válasza:

Erős tűzön, kevergetve eldobja a vizet.

Sajnos a ma kapható 5-6 hónap alatt, magas fehérjével 110 kilósra turbózott malackák húsának minősége meg sem közelíti a bő évig extenzíven tartott 200 fölötti hízókét.

De hát ez van, ebből kell kihozni a maximumot.

2011. júl. 21. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:

megint az offoló vagyok :)

ne is mondjátok... apu hentes, tudom milyen az íze a házi disznónak, kolbásznak, hurkának, disznósajtnak...

de azért legalább jutunk húshoz, nézzük a jó oldalát ;)

2011. júl. 21. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!