Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a sárgatúrót...

Hogyan kell a sárgatúrót elkészíteni?

Figyelt kérdés
sajnos még nem probaltam,most ezzel lepném meg baràtomat
2008. márc. 3. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
2008. márc. 3. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A sargatúro keszitese videkenken mas.En a kovetkezokeppen csinalom:

Hozzavalok:5 egesz tojas, 1/2 lit.tej, cukor tetszes szerint,pici so, 1 vanilias cukor, pici fahej mazsola.

A felmemegitett tejbe beletesszuk az osszes hozzavalot ,allando melegites mellet lassú tuzon, addig keverjuk,amig az edes tej a tojassal túrova nem valik,es a leve attetszoen sarga nem lesz. Ugy szurjuk le ruhara mint a turot.Ha lecsepeg es kihul csak akkor szeleteljuk.

Ha nem edesen akarjuk elkesziteni akkor a cukrot fahejat es a mazsolat kihagyjuk es belekeverhetunk aprora vagott sonkat(tetszes szerint) es egy kicsit tobb sot.

2008. márc. 3. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!