Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha fehér csokit megolvasztok...

Ha fehér csokit megolvasztok és rákenem a muffinok tetejére, akkor megszilárdúl, vagy csak lefolyik majd?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megszilárdul, csak ki kell kísérletezni, mennyi csoki az, ami megmarad a tetején. Valószínűleg kevesebb kell, mint elsőre tippeled. Próbáld meg, hogy egy késsel kicsit elkened a tetején, a széle meg fog folyni szépen, de nem folyik le.
2011. aug. 8. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kihűlt muffinra öntöd, és a csokihoz nem kevertél valamit (vaj, víz..), akkor annyira nem fog lefolyni.


Csinálhatod úgy is, hogy kanállal csigavonalat leírva öntöd rá, úgy hamarabb szilárdul. Csak persze a kanálba és edénybe is... Gyorsan és ügyesen dolgozz!

2011. aug. 8. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, majd megírom milyen lett:)
2011. aug. 8. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy csepp olajat tegyél hozzá, és gyorsan keverve olvaszd. Ha van kedved, akkor gőz fölött. Ha hülni kezd, akkor látni fogod, hogy dermed vissza. Szóval, jó lesz.
2011. aug. 8. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

megcsináltam, de kezelhetetlen volt, így tettem bele pici vízet, így meg túl híg lett :S...de azért nagyjából megdermedt, fini lett.

Legközelebb kipróbálom az olajcseppes verziót.

amúgy nagyon finom meggyes-csokis muffinnal:))

2011. aug. 8. 16:54

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!