Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Francia krémesnél a fehér...

Francia krémesnél a fehér réteg tejszínhab, vagy simán a tojásfehérje fölverve?

Figyelt kérdés
csak mert a recept szerint tejszínhab kell, de nekem úgy rémlik, hogy a cukrászdában csak tojásfeérjehab volt rajta. Ti csináltatok már krémest házilag?
2010. jún. 26. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az franciakrémesnél tejszínhab a fehér réteg. Tojásfehérje nem lehet, hisz nincs sütve, csak a vékony tésztarész, a krém, tejszínhab rá van kenve.
2010. jún. 26. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, sokat segítettél:)
2010. jún. 26. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha elkészült, küldj belőle kóstolót:-)
2010. jún. 26. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés;)
2010. jún. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!